1. elektronica
  2. Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets

Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

22 g

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets

De Watt Watt Boston 2023 Female is een elektrische fiets met een stoer en oer-Hollands design. Deze robuuste stadsfiets is de ultieme metgezel voor in de stad. Met gemak manoeuvreer je jezelf door de straten en verplaats je jezelf sneller en gezonder dan met een auto of scooter. Bovendien geniet je tijdens het fietsen heerlijk van de frisse buitenlucht. De Boston is niet zomaar een elektrische fiets. Hij combineert een krachtige motor met een stijlvol design. Dankzij de elektrische ondersteuning kun je met gemak lange afstanden afleggen zonder uitgeput te raken. De fiets heeft een handige deur-tot-deur functionaliteit, waardoor je snel en efficiënt van A naar B kunt komen. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of gewoon een ontspannen fietstocht maakt, de Boston staat altijd voor je klaar. Deze elektrische fiets is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt een comfortabele zitpositie. Met zijn sterke frame en betrouwbare remmen is de Watt Watt Boston 2023 Female ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Het is de ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en milieuvriendelijk vervoersmiddel in de stad. Ervaar het gemak en de vrijheid van de Watt Watt Boston 2023 Female en geniet van een heerlijke rit door de stad.

Veelgestelde vragen over Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets is een Stadsfiets.

De framemaat van Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets heeft een Ketting als aandrijving met 1 versnellingen.

Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 22 g en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Watt Watt Boston 2023 Female | Elektrische fiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen