1. elektronica
  2. Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm

Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm

De Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm is niet zomaar een gewone fiets. Het is een stoere en hippe transportfiets die speciaal is ontworpen voor mannen. Met zijn stevige frame en hoogwaardige materialen is deze herenfiets bestand tegen de ruigste omstandigheden. Of je nu door de stad fietst of off-road gaat, deze fiets kan het allemaal aan. Wat deze fiets echt bijzonder maakt, zijn de brede banden, het comfortabele zadel en de 6 versnellingen. De brede banden zorgen voor extra grip op de weg en bieden een stabiele rit, terwijl het comfortabele zadel ervoor zorgt dat je urenlang kunt fietsen zonder last te krijgen van je achterwerk. En met de 6 versnellingen kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende snelheden, zodat je altijd in de juiste versnelling fietst. Of je nu naar je werk, de sportschool of gewoon een ontspannen ritje maakt, de Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets is de perfecte metgezel. Hij is niet alleen functioneel en duurzaam, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Met zijn matzwarte kleur en stoere uitstraling trekt deze fiets zeker de aandacht. Dus waar wacht je nog op? Stap op deze transportfiets en beleef een comfortabele en stijlvolle fietservaring.

Veelgestelde vragen over Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm is een Transportfiets.

De framemaat van Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat 50cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen