1. elektronica
  2. Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs

Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs

Type fiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs

De Amigo E-Vibe D2 is een elektrische stadsfiets die speciaal is ontworpen voor dames. Deze fiets combineert stijl en functionaliteit op een unieke manier. Met zijn prachtige matgrijze kleur en zwarte details is deze fiets een echte blikvanger op de weg. Maar deze fiets is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook uiterst praktisch. De Amigo E-Vibe D2 is uitgerust met een MXUS achterwielmotor, waardoor je moeiteloos en geruisloos kunt fietsen. Met 7 versnellingen van Shimano Speed kun je gemakkelijk schakelen en de gewenste snelheid behouden. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of een ontspannen fietstocht maakt, deze fiets past zich perfect aan jouw behoeften aan. Met een actieradius tot 110 kilometer hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij leeg raakt tijdens je rit. Je kunt dus zonder zorgen genieten van lange fietstochten. Bovendien zorgen de stevige banden en het comfortabele zadel ervoor dat je altijd comfortabel zit, zelfs op hobbelige wegen. Kortom, de Amigo E-Vibe D2 is de ideale metgezel voor elke dag en biedt zowel stijl als prestaties tegen een aantrekkelijke prijs.

Veelgestelde vragen over Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs is een .

De framemaat van Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs is . De wielmaat is .

Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs heeft een als aandrijving met versnellingen.

Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo E-Vibe D2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matgrijs kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen