1. elektronica
  2. Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp

Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

58

Wielmaat

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp

Als je op zoek bent naar de ultieme elektrische mountainbike, dan is de Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike met Sram 12-versnellingen de perfecte keuze voor jou. Deze baanbrekende fiets is ontworpen om je een ongeëvenaarde rijervaring te bieden, zowel op de trails als daarbuiten. Met zijn lichtgewicht carbon frame zorgt de Turbo Levo SL Expert ervoor dat je moeiteloos kunt klimmen en genieten van lange ritten zonder vermoeid te raken. Dankzij de geavanceerde Turbo SL 1.1-motor, die een soepele en stille ondersteuning biedt, kun je elke heuvel beklimmen met gemak. De Sram 12-versnellingen zorgen ervoor dat je altijd het juiste verzet hebt, ongeacht het terrein waarop je rijdt. Naast zijn indrukwekkende prestaties is de Turbo Levo SL Expert ook uitgerust met hoogwaardige componenten die zorgen voor een comfortabele en betrouwbare rit. De RockShox vork absorbeert moeiteloos de ruwste terreinen, terwijl de Shimano schijfremmen zorgen voor betrouwbare remkracht, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Bovendien heeft deze fiets een geavanceerd display waarop je alle belangrijke informatie kunt aflezen, zoals snelheid, afstand en batterijniveau. Kortom, de Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike met Sram 12-versnellingen is de ultieme keuze voor avontuurlijke fietsers die op zoek zijn naar topprestaties en.

Veelgestelde vragen over Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp is een Mountainbike.

De framemaat van Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp is 58. De wielmaat is .

Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Specialized Turbo Levo SL Expert Carbon E-Mountainbike Sram 12sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen