1. elektronica
  2. Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah

Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

38

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah

De Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah, is een handige en praktische opvouwbare e-bike met 20 inch wielen. Met zijn verstelbare stuur en zadel zorgt deze fiets voor optimaal comfort tijdens het rijden. Of je nu pendelt naar je werk, op vakantie gaat of gewoon een paar kilometer moet overbruggen tussen je auto, trein of kampeerterrein en je bestemming, deze fiets is de perfecte keuze. Deze vouwfiets is niet alleen handig in gebruik, maar ook nog eens voordelig geprijsd. Met zijn 13 Ah accu kun je langere afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over de batterijduur. De velgremmen zorgen voor optimale remprestaties, waardoor je veilig kunt rijden in verschillende omstandigheden. De fiets is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, waardoor je er altijd goed uitziet terwijl je onderweg bent. Kortom, de Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en praktische fiets voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen over Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah is een Vouwfiets.

De framemaat van Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah is 38. De wielmaat is 20 Inch.

Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah heeft een Ketting als aandrijving met 1 versnellingen.

Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 13 Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen