1. elektronica
  2. Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v

Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v

Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v. Onze Crown fietsen zijn nog niet afgemonteerd en worden in een doos verstuurd. Zie de handleiding onderaan voor instructies. De Crown New York, altijd een goed idee. Voordelig, veelzijdig en stijlvol. De Crown New York is een veelzijdige stadsfiets die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Slechts weinig steden zijn zo stijlvol als New York. Met deze gedachte is ook deze fiets ontworpen, met oog voor wat hij te bieden heeft. Bovendien is de prijs zeer aantrekkelijk, wat dan weer niet op New York lijkt! Comfortabel met 7 versnellingen. Met de Crown New York kun je gemakkelijk langere afstanden afleggen. De 7 versnellingen op deze fiets geven je de mogelijkheid om dit comfortabel te doen, met de trapweerstand die jij wenst. Of je nu een heuvel of bruggetje op moet, of juist wat meer snelheid wilt maken omdat je haast hebt, met deze stijlvolle fiets kan het allemaal. Stalen frame en handremmen. Net als de andere Crown fietsen heeft de Crown New York een stalen frame, wat zorgt voor extra stevigheid. Daarnaast is de fiets voorzien van handremmen, zodat je altijd veilig en snel kunt remmen.

Veelgestelde vragen over Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v is een Stadsfiets.

De framemaat van Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Crown New York Damesfiets 28 inch 53cm Rose 7v kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen