1. elektronica
  2. BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK

BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

38

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg en meer

Lichaamslengte

Omschrijving van BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK

De BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK is een opvallende elektrische vouwfiets met 20 inch fat banden. Deze fiets is perfect voor avontuurlijke fietsers die houden van off-road rijden en comfortabel willen reizen. Het sterke aluminium frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de vouwfunctie ervoor zorgt dat je de fiets gemakkelijk kunt opbergen of meenemen in het openbaar vervoer. Met de BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK kun je zelf je inspanning tijdens het fietsen bepalen. De fiets heeft 3 verschillende standen in haar trapondersteuning, waardoor je kunt kiezen hoeveel ondersteuning je wilt ontvangen. Daarnaast heeft de fiets 6 reguliere versnellingen, zodat je kunt schakelen naar de gewenste snelheid. Een volle accu van de BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK biedt een trapondersteuning tot wel 40 km. Dit betekent dat je zonder moeite lange afstanden kunt afleggen. Of je nu naar je werk fietst of een dagje eropuit gaat, deze elektrische vouwfiets zorgt ervoor dat je altijd in stijl en comfort reist. De BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK is verkrijgbaar in een elegante zwarte kleur (BL), waardoor het een trendy en tijdloze keuze is.

Veelgestelde vragen over BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK is een Vouwfiets.

De framemaat van BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK is 38. De wielmaat is 20 Inch.

BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK heeft een Ketting als aandrijving met 6 versnellingen.

BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en meer en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je BOHLT FAT TWENTY FOLDABLE 6 SPEED BLACK kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen