1. elektronica
  2. Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp

Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

22 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp

De Villette Neat Urban is een compacte en degelijke elektrische stadsfiets die perfect is voor het drukke stadsleven. Met zijn krachtige Bafang achterwielmotor en 7 versnellingen derailleur, zorgt deze fiets voor een soepele en moeiteloze rit, zelfs in heuvelachtige omgevingen. De Villette Neat Urban is uitgerust met V-brakes voor veilig en betrouwbaar remmen, een geveerde voorvork voor extra comfort en 20 inch wielen met CST antilekbanden voor een soepele en stabiele rit. Met een gewicht van slechts 22 kilo is deze e-bike licht en handzaam, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in een camper of caravan. Daarnaast beschikt de Villette Neat Urban over een LCD-display en 4 verschillende ondersteuningsstanden, zodat je de fiets kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de omstandigheden van de weg. Met een actieradius van 50 tot 75 km kun je met deze e-bike moeiteloos lange afstanden afleggen zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de batterij. Kortom, de Villette Neat Urban is de ideale metgezel voor de moderne stadsfietser die op zoek is naar comfort, gemak en stijl.

Veelgestelde vragen over Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp is een Stadsfiets.

De framemaat van Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp is 50. De wielmaat is 20 Inch.

Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 22 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette Neat Urban, compacte e-bike, 7 sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen