1. elektronica
  2. Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat

Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

45

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat

De Antilope Transport 26 inch Jongensfiets is een fiets die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van jongens te voldoen. Met zijn matzwarte kleur straalt deze fiets een stoere uitstraling uit die perfect past bij de avontuurlijke aard van jongens. Of het nu gaat om het dagelijks naar school fietsen, het doen van boodschappen of het ontdekken van nieuwe plekken met vrienden, deze fiets is de ideale metgezel. Deze jongensfiets is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en veilig. Met de stevige voordrager kunnen je kinderen gemakkelijk hun spullen meenemen, terwijl de zijstandaard en de terugtraprem de fiets stabiel houden, zelfs wanneer deze geparkeerd staat. Daarnaast zorgen de LED-verlichting aan de voor- en achterkant ervoor dat je kind altijd goed zichtbaar is, zelfs in het donker. Wat deze fiets echt bijzonder maakt, is de gesloten kettingkast. Deze kettingkast voorkomt dat er vuil in de ketting komt, waardoor de fiets weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Dit betekent dat je kind meer tijd kan besteden aan het verkennen van nieuwe avonturen en minder tijd hoeft te besteden aan het onderhouden van de fiets. Naast al deze geweldige functies, biedt de Antilope Transport 26 inch Jongensfiets ook nog eens optimaal comfort. De luchtbanden zorgen voor een soepele rit, terwijl het in hoogte verstelbare stuur en zadel ervoor zorgen.

Veelgestelde vragen over Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat is een Stadsfiets.

De framemaat van Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat is 45. De wielmaat is 26 Inch.

Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat heeft een als aandrijving met versnellingen.

Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Antilope Transport Jongensfiets 26 Inch Mat kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen