1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey

Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

52

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey

Beaufort introduceert met trots de betoverende Betty, een elektrische damesfiets die elegantie combineert met betaalbaarheid. Deze fiets is uitgerust met een krachtige middenmotor, een geïntegreerde accu en hydraulische schijfremmen. De Betty is verkrijgbaar met zowel 26 inch als 28 inch wielen, zodat je kunt kiezen welke maat het beste bij jou past. Deze elektrische fiets biedt ultiem comfort dankzij de geveerde voorvork en het zachte zadel. Of je nu een ritje maakt door de stad, het platteland of de vrije natuur, de Betty zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van de omgeving. Met de Shimano Tourney 7 versnellingen derailleur kun je eenvoudig schakelen en de actieradius van 50 tot 120 kilometer biedt voldoende mogelijkheden voor lange tochten. Bovendien is de Betty voorzien van verlichting die werkt op de krachtige 11.6 Ah accu, zodat je altijd zichtbaar bent, zelfs in het donker. Daarnaast is de fiets uitgerust met een handig slot, zodat je hem veilig kunt parkeren. Dankzij het moderne en stijlvolle design zul je met de Betty zeker de show stelen. Kies voor comfort, stijl en betaalbaarheid met de Betty elektrische damesfiets van Beaufort.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey is 52. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Betty, 28", 52 cm, 7 sp, sweet honey kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen