1. elektronica
  2. Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel

Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

52

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel

De Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak is een absolute must-have voor ouders die hun kinderen willen beschermen tegen de felle zonnestralen en de hitte. Met zijn stijlvolle cognac kleur voegt dit zonnedak een vleugje elegantie toe aan uw bakfiets. Dit zonnedak is speciaal ontworpen om perfect te passen bij de huidige stokkeset van uw Vogue Superior Deluxe bakfiets. Het kan eenvoudig worden bevestigd en biedt een uitstekende bescherming tegen de zon. U kunt nu zonder zorgen lange fietstochten maken, wetende dat uw kind veilig en comfortabel is onder de schaduw van dit zonnedak. Maar dat is niet alles! Dit zonnedak is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De cognac kleur voegt een vleugje luxe toe aan uw bakfiets en maakt het een echte eyecatcher. Bovendien is het gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurige prestaties garanderen. Geef uw kinderen de beste bescherming tegen de zon met de Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak in cognac kleur. Voeg een vleugje elegantie toe aan uw bakfiets en geniet van zorgeloze fietstochten met uw kleintjes.

Veelgestelde vragen over Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel is een Bakfiets.

De framemaat van Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel is 52. De wielmaat is .

Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel heeft een als aandrijving met versnellingen.

Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak cognac kleur zonneluifel kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen