1. elektronica
  2. Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart

Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

40

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart

De Antilope Transport 24 inch Meisjesfiets is een veelzijdige fiets die geschikt is voor allerlei activiteiten. Of je kind nu naar school fietst, boodschappen doet of samen met vriendjes op avontuur gaat, deze fiets biedt uitkomst. De stoere uitstraling van de matzwarte fiets in combinatie met de stevige voordrager maakt deze Meisjesfiets perfect voor dagelijks gebruik. Dankzij de zijstandaard en de terugtraprem staat de fiets stabiel geparkeerd en is hij veilig in gebruik. Ook in het donker is je kind goed zichtbaar dankzij de LED-verlichting aan de voor- en achterkant van de fiets. Daarnaast is de fiets uitgerust met reflectoren op de wielen, zodat je kind altijd goed opvalt in het verkeer. De gesloten kettingkast voorkomt dat er vuil in de ketting komt, waardoor de fiets weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Zo kan je kind zorgeloos genieten van het fietsen. De luchtbanden zorgen voor extra comfort tijdens het fietsen, terwijl het stuur en het zadel in hoogte verstelbaar zijn voor een perfecte pasvorm. Het frame van de fiets is gemaakt van stevig staal en de velgen zijn dubbelwandig aluminium, wat zorgt voor een duurzame en betrouwbare fiets. Kortom, de Antilope Transport 24 inch Meisjesfiets is een betrouwbare en stoere fiets die geschikt is voor allerlei activiteiten. Met deze fiets kan je kind veilig en comfort.

Veelgestelde vragen over Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart is een Stadsfiets.

De framemaat van Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart is 40. De wielmaat is 24 Inch.

Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart heeft een als aandrijving met versnellingen.

Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Antilope Transport 24 Inch Meisjesfiets Matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen