1. elektronica
  2. s'cool XXlite alloy 12 Kinderen

s'cool XXlite alloy 12 Kinderen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over s'cool XXlite alloy 12 Kinderen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties s'cool XXlite alloy 12 Kinderen

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

12

Wielmaat

12 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Gewicht

9.75 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van s'cool XXlite alloy 12 Kinderen

De s'cool XXlite alloy 12 Kinderen is de ultieme kinderfiets die het hart van elk kind sneller doet kloppen. Met zijn levendige kleuren en speelse uitstraling is deze fiets niet alleen cool, maar ook een genot om op te rijden. Maar ook ouders worden niet vergeten, want deze fiets scoort ook hoog op kwaliteit en kindvriendelijke details. Het robuuste aluminium frame zorgt ervoor dat deze fiets tegen een stootje kan en weinig onderhoud nodig heeft. Met de 1-speed achternaaf kan je kind moeiteloos trappen en genieten van een soepele rit. Daarnaast zorgen de krachtige V-brake en betrouwbare terugtraprem voor een veilige remervaring. De s'cool XXlite alloy 12 Kinderen is niet zomaar een kinderfiets, het is een avontuur op wielen. Laat je kind de wereld ontdekken met deze kleurrijke en plezierige fiets. En met zijn kwaliteit en kindvriendelijke details, kunnen ouders met een gerust hart hun kinderen zien genieten van deze geweldige fiets.

Veelgestelde vragen over s'cool XXlite alloy 12 Kinderen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. s'cool XXlite alloy 12 Kinderen is een Stadsfiets.

De framemaat van s'cool XXlite alloy 12 Kinderen is 12. De wielmaat is 12 Inch.

s'cool XXlite alloy 12 Kinderen heeft een als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

s'cool XXlite alloy 12 Kinderen is geschikt voor met een gewicht van 9.75 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je s'cool XXlite alloy 12 Kinderen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen