1. elektronica
  2. Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen

Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Dames

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen

De AMIGO E-Vibe D1 is een elektrische stadsfiets voor dames die perfect is voor dagelijks gebruik. Deze sportieve fiets is niet alleen veelzijdig en praktisch, maar biedt ook een ongekend hoog niveau van comfort. Met zijn betaalbare prijs is deze e-bike absoluut onverslaanbaar. Deze 28 inch damesfiets, met een framemaat van 48 centimeter, heeft een prachtige blauwgrijze kleur die is afgewerkt met stijlvolle zwarte details. Dit zorgt voor een mooi contrast en geeft de fiets een moderne uitstraling. Maar het is niet alleen de uitstraling waar de AMIGO E-Vibe D1 in uitblinkt. Met zijn krachtige MXUS voorwielmotor en de Shimano Speed 7 derailleur met 7 versnellingen, biedt deze fiets een soepele en moeiteloze rit. Het is een genot om op deze fiets te rijden, of je nu door de stad fietst of lange afstanden aflegt. En met een indrukwekkende actieradius tot 120 kilometer kun je met gemak de hele dag op pad gaan zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. De AMIGO E-Vibe D1 is niet alleen een praktische en comfortabele fiets, maar ook een betaalbare keuze. Met deze e-bike krijg je de perfecte combinatie van kwaliteit, prestaties en prijs. Dus waar wacht je nog op? Stap op de AMIGO E-Vibe D1 en geniet van elke rit!

Veelgestelde vragen over Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen is een Stadsfiets.

De framemaat van Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen is geschikt voor Dames met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen