1. elektronica
  2. Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch

Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

120

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg en meer

Lichaamslengte

Omschrijving van Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch

De Stay-on Ado A20F E bike is een revolutionaire elektrische vouwfiets die je een compleet nieuwe fietservaring biedt. Of je nu door de stad wilt cruisen of off-road wilt gaan, deze stoere fatbike is jouw ideale metgezel. Met zijn opvouwbare functie kun je hem eenvoudig meenemen in de trein, in de auto of zelfs op vakantie. Deze elektrische vouwfiets is uitgerust met hoogwaardige Shimano 7-versnellingen en een krachtige motor. Hierdoor kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende snelheden en genieten van een soepele en comfortabele rit. De 20 inch wielen zorgen voor extra stabiliteit en grip, zodat je zonder problemen elk terrein kunt verkennen. Daarnaast is de Stay-on Ado A20F voorzien van de allerbeste onderdelen en materialen, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is. Het frame is gemaakt van stevig aluminium en de banden zijn extra breed, wat zorgt voor een goede tractie en demping. Dankzij de elektrische ondersteuning kun je langere afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. Kortom, met deze opvouwbare elektrische fatbike ben je klaar om de wereld te verkennen op een geheel nieuwe manier.

Veelgestelde vragen over Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch is een Vouwfiets.

De framemaat van Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch is 120. De wielmaat is 20 Inch.

Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en meer en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Stay-on Ado A20F E bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen