1. elektronica
  2. Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd

Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

18 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd

Vers van de pers en kraakhelder. Een eigentijds en strak ontwerp, samengevoegd met een licht en stevig frame. De Nera is jouw betrouwbare metgezel, waar je ook naartoe gaat. Met zijn lichte gewicht en wendbaarheid manoeuvreer je moeiteloos door de hectiek van alledag. Deze praktische transportfiets is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware krachtpatser. Met zijn stevige frame kun je moeiteloos al jouw dagelijkse spullen meenemen. Dankzij de handige voordrager en bagagedrager is er genoeg ruimte voor je boodschappen, laptop of zelfs een picknickmandje voor een spontane uitstapjes in de natuur. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon lekker rondtoert, de Nera staat altijd voor je klaar. Hij biedt je niet alleen comfortabel rijgemak, maar ook een snufje stijl. Kies uit verschillende kleuren en personaliseer jouw Nera naar eigen smaak. Met deze trendy transportfiets ben je altijd in beweging, zonder enige moeite door de drukte van de dag heen.

Veelgestelde vragen over Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd is een Transportfiets.

De framemaat van Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 18 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Popal Nera transport 50cm rijklaar geleverd kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen