1. elektronica
  2. Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling

Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

51

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

85 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling

Deze elektrische bakfiets van Qivelo is een stijlvolle en praktische keuze voor zowel mannen als vrouwen. Met zijn matzwarte afwerking en unisex design is deze bakfiets een echte blikvanger op de weg. Maar deze fiets is niet alleen mooi, hij is ook zeer functioneel. De Qivelo Curve DR7 is uitgerust met een krachtige 13ah accu met een totale capaciteit van 481Wh. Hiermee kunt u moeiteloos tot ongeveer 50 kilometer fietsen op één acculading. Of u nu boodschappen wilt doen, uw kinderen naar school wilt brengen of gewoon een ontspannen fietstocht wilt maken, deze bakfiets is er klaar voor. Daarnaast beschikt deze Qivelo bakfiets over een handige Shimano versnelling, waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Zo kunt u altijd de juiste versnelling kiezen, of u nu een heuvel op fietst of op een vlakke weg rijdt. Met zijn stevige frame en comfortabele zadel biedt deze fiets ook nog eens een comfortabele rijervaring. Kortom, de Qivelo Curve DR7 is de ideale elektrische bakfiets voor iedereen die op zoek is naar stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

Veelgestelde vragen over Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling is een Bakfiets.

De framemaat van Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling is 51. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 85 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve DR7 unisex matzwart - shimano versnelling kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen