1. elektronica
  2. Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm

Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

43

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm

Met trots presenteren wij de Mbm Pulse 26 INCH Fiets voor vrouwen in een elegante crèmekleur. Deze elektrische fiets is de perfecte metgezel voor al jouw avonturen op twee wielen. Of je nu naar je werk fietst, een ontspannen ritje maakt in het weekend of de stad wilt verkennen, de MBM Pulse staat altijd voor je klaar. Met een framemaat van 43 cm is deze fiets speciaal ontworpen voor vrouwen, zodat je altijd comfortabel en in stijl kunt rijden. De krachtige elektrische motor geeft je net dat extra duwtje in de rug, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Met een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius tot wel 120 kilometer, hoef je je nooit zorgen te maken over een lege batterij. De MBM Pulse heeft niet alleen een stijlvol design, maar is ook voorzien van hoogwaardige componenten. De Shimano versnellingen zorgen ervoor dat je soepel kunt schakelen tussen de verschillende snelheden, terwijl de betrouwbare remmen je altijd veilig laten stoppen. Daarnaast is de fiets uitgerust met verlichting, zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Kortom, de MBM Pulse is de ideale fiets voor de moderne en avontuurlijke vrouw. Ervaar het gemak en de vrijheid van elektrisch fietsen met de MBM Pulse!

Veelgestelde vragen over Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm is een Transportfiets.

De framemaat van Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm is 43. De wielmaat is 28 Inch.

Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Mbm Pulse 26 INCH Fiets (elektrisch) Vrouwen Crème 43 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen