1. elektronica
  2. Wheelerz.nl omafiets

Wheelerz.nl omafiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz.nl omafiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz.nl omafiets

Type fiets

Omafiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Wheelerz.nl omafiets

Deze prachtige omafiets van Wheelerz.nl is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een klassieke en stijlvolle manier om zich te verplaatsen. Met zijn opvallende retro-ontwerp en comfortabele zitpositie is deze fiets een ware eyecatcher op de weg. Of je nu naar school, je werk of gewoon een ontspannende fietstocht maakt, met de Wheelerz.nl omafiets doe je het in stijl. Deze fiets wordt geleverd in een stevige doos, wat zorgt voor een veilige verzending. Maar maak je geen zorgen, je kunt ook kiezen voor de rijklare variant, die direct via Bol.com of onze eigen website www.wheelerz.nl verkrijgbaar is. Met de rijklare variant hoef je de fiets alleen maar uit te pakken en je bent klaar om te gaan. Geen gedoe meer met het in elkaar zetten van de fiets, maar meteen genieten van je nieuwe aanwinst. Met zijn duurzame frame, stevige banden en betrouwbare remmen ben je verzekerd van een comfortabele en veilige rit. Bovendien is deze omafiets voorzien van handige extra's, zoals een bagagedrager en een solide slot om je fiets veilig te kunnen parkeren. Kies voor de Wheelerz.nl omafiets en geniet van een fietservaring vol comfort, stijl en betrouwbaarheid.

Veelgestelde vragen over Wheelerz.nl omafiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz.nl omafiets is een Omafiets.

De framemaat van Wheelerz.nl omafiets is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Wheelerz.nl omafiets heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Wheelerz.nl omafiets is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz.nl omafiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen