1. elektronica
  2. Nutcase Fietsbel Love Bug Large

Nutcase Fietsbel Love Bug Large

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Nutcase Fietsbel Love Bug Large om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Nutcase Fietsbel Love Bug Large

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

55

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

0.111000 kg

Lichaamslengte

176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Nutcase Fietsbel Love Bug Large

De Nutcase Fietsbel Love Bug Large is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een echte eyecatcher voor op je fiets. Met zijn unieke en stijlvolle design val je zeker op in het verkeer. Of je nu naar school, het werk of gewoon een ontspannen ritje maakt, met deze fietsbel zorg je ervoor dat iedereen je van ver hoort aankomen. Deze fietsbel is eenvoudig te bevestigen aan het stuur van je fiets. Met een simpele klik zit hij stevig vast en kan je direct de straat op. De ergonomische duimarm zorgt ervoor dat je comfortabel kunt bellen tijdens je hele rit. Geen gedoe meer met onhandige belletjes, met de Nutcase Fietsbel Love Bug Large heb je een betrouwbare en gemakkelijk te bedienen fietsbel. Naast zijn praktische eigenschappen is deze fietsbel ook een leuk accessoire om je fiets mee op te fleuren. Met zijn vrolijke Love Bug design is hij een echte blikvanger. Laat zien dat jij een liefhebber bent van fietsen én van stijl. Met de Nutcase Fietsbel Love Bug Large ben je niet alleen veilig op de weg, maar ook trendy.

Veelgestelde vragen over Nutcase Fietsbel Love Bug Large

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Nutcase Fietsbel Love Bug Large is een Stadsfiets.

De framemaat van Nutcase Fietsbel Love Bug Large is 55. De wielmaat is .

Nutcase Fietsbel Love Bug Large heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Nutcase Fietsbel Love Bug Large is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 0.111000 kg en een lichaamslengte van 176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Nutcase Fietsbel Love Bug Large kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen