1. elektronica
  2. AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart

AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart

De AMIGO E-Strong T1 is dé fiets die jou zonder zorgen op pad laat gaan! Deze robuuste 28 inch elektrische transportfiets is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn handige voordrager kun je gemakkelijk al je boodschappen of schoolspullen meenemen. Daarnaast is de fiets voorzien van een krachtige voorwielmotor, een stuurslot en een gesloten kettingkast die de ketting beschermt tegen vuil en vocht. Ben jij op zoek naar een fiets die perfect is voor al je dagelijkse ritjes? Dan is de AMIGO E-Strong T1 met een framemaat van 51 centimeter precies wat je nodig hebt! Deze matzwarte elektrische damesfiets brengt je niet alleen veilig naar je eindbestemming, maar zorgt ook voor een plezierige rit. Dankzij de elektrische ondersteuning van de voorwielmotor kun je moeiteloos lange afstanden afleggen. Bovendien kun je met de 3 versnellingen eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden. De AMIGO E-Strong T1 is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn strakke en moderne design zul je zeker opvallen op de weg. Daarnaast is de fiets voorzien van een comfortabel zadel en ergonomische handvatten, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Dus waar wacht je nog op? Ga zonder zorgen op pad met de AMIGO E-Strong T1!

Veelgestelde vragen over AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart is een Transportfiets.

De framemaat van AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart is 51. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 3 versnellingen.

AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO E-Strong T1 Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 3 Versnellingen Matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen