1. elektronica
  2. Fongers E-Transporter N3 600 Wh

Fongers E-Transporter N3 600 Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Fongers E-Transporter N3 600 Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Fongers E-Transporter N3 600 Wh

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Fongers E-Transporter N3 600 Wh

De Fongers E-Transporter N3 600 Wh is een krachtige en betrouwbare heren transportfiets die uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik. Met zijn indrukwekkende specificaties en stijlvolle uitstraling is deze elektrische fiets een echte aanwinst. Of u nu naar uw werk fietst of gewoon geniet van een ontspannen ritje, deze fiets biedt u het comfort en gemak dat u nodig heeft. Met de handige voordrager kunt u eenvoudig een mand of krat bevestigen, zodat u al uw dagelijkse boodschappen of benodigdheden gemakkelijk kunt vervoeren. Of het nu gaat om boodschappen doen in de stad of een picknick in het park, met de Fongers E-Transporter N3 600 Wh kunt u alles moeiteloos meenemen. Bovendien zorgen de hoogwaardige afwerking en materialen voor een comfortabele rijervaring, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw fietstocht. De motor van deze elektrische heren transportfiets biedt een prettige ondersteuning, waardoor u moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Met een krachtige batterij van 600 Wh kunt u zonder problemen lange ritten maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen. De Fongers E-Transporter N3 600 Wh is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een lust voor het oog. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige afwerking zult u zeker de show stelen op de weg. Kortom, deze fiets biedt u alles wat.

Veelgestelde vragen over Fongers E-Transporter N3 600 Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Fongers E-Transporter N3 600 Wh is een Transportfiets.

De framemaat van Fongers E-Transporter N3 600 Wh is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Fongers E-Transporter N3 600 Wh heeft een als aandrijving met 3 versnellingen.

Fongers E-Transporter N3 600 Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Fongers E-Transporter N3 600 Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen