1. elektronica
  2. Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua

Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

33

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

16 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua

De Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets is de perfecte metgezel voor avontuurlijke jongens en meisjes tussen de 6 en 11 jaar oud. Deze opvallende aqua mountainbike zal je kind inspireren om op verkenning te gaan en nieuwe avonturen te beleven. Deze fiets is uitgerust met zes versnellingen van Shimano, zodat je kind moeiteloos kan schakelen tussen verschillende snelheden. Of het nu gaat om het beklimmen van een heuvel of het trotseren van ruw terrein, deze fiets biedt altijd de juiste versnelling. De schijfrem aan de voorzijde en de V-brake aan de achterzijde zorgen voor extra remkracht, zodat je kind altijd veilig en gecontroleerd kan stoppen. De verende voorvork van de Huffy Extent absorbeert moeiteloos hobbels en oneffenheden, waardoor je kind geniet van een soepele en comfortabele rit. Of het nu gaat om het verkennen van de buurt of het bos, met deze mountainbike is je kind de koning van de paden. Laat je kind de wereld ontdekken en nieuwe avonturen beleven met de Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets.

Veelgestelde vragen over Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua is een Mountainbike.

De framemaat van Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua is 33. De wielmaat is 20 Inch.

Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 16 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar Aqua kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen