1. elektronica
  2. Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm

Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm

De Spirit Cargo Plus N3 28 inch transportfiets met versnellingen is een absolute must-have voor de moderne vrouw die graag in het oog springt. Met zijn opvallende Jeans kleur en stijlvolle design trekt deze fiets ongetwijfeld de aandacht. Maar deze fiets is niet alleen een lust voor het oog, het is ook nog eens de ideale metgezel voor al uw dagelijkse boodschappen. Met het handige transportrek kunt u eenvoudig een rieten mand of een krat bevestigen, waardoor het meenemen van boodschappen een fluitje van een cent wordt. En met 3 versnellingen kunt u moeiteloos elke heuvel bedwingen, zodat u altijd op tijd op uw bestemming aankomt. Bovendien is deze fiets uitgerust met een stevige tweebeenstandaard, waardoor parkeren een fluitje van een cent wordt. Maar dat is nog niet alles! Deze Spirit Cargo Plus N3 transportfiets is ook voorzien van een degelijk slot, zodat u altijd met een gerust hart uw fiets kunt achterlaten. En met de extra luide bel bent u altijd goed hoorbaar in het verkeer. Kortom, deze fiets biedt u niet alleen comfort en gemak, maar ook de nodige veiligheid en stijl. Waar wacht u nog op? Ontdek vandaag nog de Spirit Cargo Plus N3 transportfiets en laat uzelf stralen op de weg!

Veelgestelde vragen over Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm is een Transportfiets.

De framemaat van Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets dames Jeans 50cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen