1. elektronica
  2. Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm

Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm

Type fiets

Omafiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm

Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm Onze Crown fietsen worden verzonden in een doos en moeten nog worden gemonteerd. Raadpleeg de handleiding onderaan voor instructies. De Crown Omafiets is een elegante omafiets zonder al te veel toeters en bellen. Hierdoor is deze fiets uiterst stevig en geschikt voor dagelijkse korte ritten. Crown Omafiets 28 inch 53cm - Deze volledig zwarte omafiets combineert stijl met een zeer aantrekkelijke prijs! Het tijdloze ontwerp van de bekende omafiets komt volledig tot zijn recht in deze moderne fiets. De Crown Zwart ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook zeer betaalbaar. Een extra voordeel van een volledig zwarte fiets is dat deze niet zo vaak gewassen hoeft te worden! Het frame zelf is gemaakt van staal. Daarom raden we aan om deze fiets zoveel mogelijk binnen te stallen, omdat staal niet volledig roestvrij is. Aan de andere kant is dit materiaal uiterst stevig, net als de velgen. Deze zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium en dus goed bestand tegen een stootje! De zwarte gesloten kettingkast draagt niet alleen bij aan het design van de fiets, maar zorgt er ook voor dat de ketting goed beschermd is. Met de Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm geniet je niet alleen van comfortabel fietsen, maar ook van een stijlvolle uitstraling. Deze zwarte fiets is perfect voor korte ritten in de stad en is voorzien van alles wat je nodig hebt. Denk.

Veelgestelde vragen over Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm is een Omafiets.

De framemaat van Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Crown Moscow Omafiets 28 inch 53cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen