1. elektronica
  2. Bakfiets.nl Standaard super magneet

Bakfiets.nl Standaard super magneet

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bakfiets.nl Standaard super magneet om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bakfiets.nl Standaard super magneet

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

53

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Bakfiets.nl Standaard super magneet

De Bakfiets.nl Standaard Super Magneet is de perfecte aanvulling op uw bakfietservaring. Deze innovatieve magneet is stevig gemonteerd aan de onderkant van de bak en vervangt op slimme wijze het traditionele trapheksluitingssysteem van eerdere modellen. Met deze magneet hoeft u zich geen zorgen meer te maken over vieze schoenen of problemen met de standaard. Dankzij de Bakfiets.nl Standaard Super Magneet kunt u moeiteloos uw bakfiets parkeren zonder gedoe. Het enige wat u hoeft te doen, is de magneet naar beneden trekken en deze vergrendelt zichzelf stevig op zijn plaats. Hierdoor blijft uw bakfiets veilig en stabiel staan, zelfs op oneffen ondergronden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het per ongeluk omvallen van uw bakfiets, waardoor schade aan het voertuig en uw goederen wordt voorkomen. Deze standaard magneet is speciaal ontworpen door Bakfiets.nl met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak. Het biedt een duurzame oplossing voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat uw bakfiets altijd klaar is voor actie. Dus, waar wacht u nog op? Upgrade uw bakfiets met de Bakfiets.nl Standaard Super Magneet en geniet van een zorgeloze en comfortabele fietservaring.

Veelgestelde vragen over Bakfiets.nl Standaard super magneet

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bakfiets.nl Standaard super magneet is een Bakfiets.

De framemaat van Bakfiets.nl Standaard super magneet is 53. De wielmaat is .

Bakfiets.nl Standaard super magneet heeft een als aandrijving met versnellingen.

Bakfiets.nl Standaard super magneet is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bakfiets.nl Standaard super magneet kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen