1. elektronica
  2. Vogue-E Superior 3 V7

Vogue-E Superior 3 V7

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vogue-E Superior 3 V7 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vogue-E Superior 3 V7

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

49

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

43 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Vogue-E Superior 3 V7

De Vogue-E Superior 3 V7 is een indrukwekkende elektrische fiets die gegarandeerd jouw fietservaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn krachtige achterwielmotor van 30 Nm en een accu van 468 Wh ben je verzekerd van een soepele en moeiteloze rit, zelfs op de meest uitdagende terreinen. Of je nu door de stad fietst of het platteland verkent, deze fiets zal je zeker bijstaan en je helpen om verder te gaan dan ooit tevoren. Met 7 versnellingen en schijfremmen/rollerbrake biedt de Vogue-E Superior 3 V7 ultieme controle en veiligheid. Schakel gemakkelijk tussen versnellingen om de ideale snelheid te bereiken en rem soepel en efficiënt dankzij de betrouwbare remmen. Bovendien is deze fiets uitgerust met 3 wielen, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het rijden. Naast zijn technische specificaties is de Vogue-E Superior 3 V7 ook ontworpen met oog voor stijl en comfort. Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen zul je zeker opvallen op de weg. Bovendien beschikt deze fiets over een comfortabel zadel en ergonomische handgrepen, zodat je kunt genieten van langere ritten zonder ongemak. Kortom, de Vogue-E Superior 3 V7 is de perfecte metgezel voor elke fietser die op zoek is naar prestaties, comfort en stijl. Of je nu een dagelijkse fietser bent of graag lange tochten maakt, deze fi.

Veelgestelde vragen over Vogue-E Superior 3 V7

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vogue-E Superior 3 V7 is een Bakfiets.

De framemaat van Vogue-E Superior 3 V7 is 49. De wielmaat is 26 Inch.

Vogue-E Superior 3 V7 heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Vogue-E Superior 3 V7 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 43 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vogue-E Superior 3 V7 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen