1. elektronica
  2. Spaakspanningsmeter

Spaakspanningsmeter

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spaakspanningsmeter om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spaakspanningsmeter

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

0

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Spaakspanningsmeter

Met de Spaakspanningsmeter kunt u nu nauwkeurig de spanning op uw spaken meten. Deze handige tool van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat u altijd de optimale spanning in uw fietswielen kunt behouden. De Spaakspanningsmeter heeft een compact formaat van ca. 11.8cm breed en 19,7cm hoog, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is tijdens uw fietstochten. Met een gewicht van slechts ca. 173 gram voegt hij bovendien nauwelijks gewicht toe aan uw bagage. De Spaakspanningsmeter is vervaardigd van een duurzame aluminium legering, voorzien van roestvrijstalen schroeven en comfortabele plastic grips. Hierdoor is de meter niet alleen stevig en stabiel, maar ook erg prettig in gebruik. Bovendien is de spanningsmeter nauwkeurig gekalibreerd met een precisie van maar liefst 0,01mm. Dit zorgt ervoor dat u altijd een betrouwbare meting kunt uitvoeren en de perfecte spanning kunt bereiken voor een optimale rijervaring.

Veelgestelde vragen over Spaakspanningsmeter

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spaakspanningsmeter is een Stadsfiets.

De framemaat van Spaakspanningsmeter is 0. De wielmaat is .

Spaakspanningsmeter heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Spaakspanningsmeter is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spaakspanningsmeter kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen