1. elektronica
  2. vidaXL Kinderfiets 20 inch en

vidaXL Kinderfiets 20 inch en

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over vidaXL Kinderfiets 20 inch en om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties vidaXL Kinderfiets 20 inch en

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

50.8 cm

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

13.82 g

Lichaamslengte

Omschrijving van vidaXL Kinderfiets 20 inch en

Deze prachtige vidaXL kinderfiets met 20 inch wielen is een geweldig geschenk voor jouw kind. Hij is niet alleen stijlvol, maar ook zeer stevig, zodat je kind er jarenlang plezier van kan hebben. De fiets is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. Zo is het zadel in hoogte verstelbaar, zodat het altijd perfect aangepast kan worden aan de lengte van je kind. Ook het stuur kan eenvoudig in hoogte worden versteld, waardoor de fiets altijd aangepast kan worden aan de groeiende behoeften van je kind. Maar dat is niet alles! Deze kinderfiets heeft ook een aantal handige extra's. Zo is hij uitgerust met een stevige bagagedrager waarop je kind zijn of haar favoriete speelgoed of schooltas kan meenemen. Daarnaast zorgen de reflectoren op de voor- en achterkant van de fiets voor extra veiligheid in het donker. Zo kan je kind zonder zorgen genieten van zijn of haar fietstochtjes. Deze kinderfiets is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een investering in de fysieke en emotionele ontwikkeling van je kind.

Veelgestelde vragen over vidaXL Kinderfiets 20 inch en

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. vidaXL Kinderfiets 20 inch en is een Transportfiets.

De framemaat van vidaXL Kinderfiets 20 inch en is . De wielmaat is 50.8 cm.

vidaXL Kinderfiets 20 inch en heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

vidaXL Kinderfiets 20 inch en is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 13.82 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je vidaXL Kinderfiets 20 inch en kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen