1. elektronica
  2. Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch

Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Meisjes

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch

De Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch is de ultieme transportfiets waar elk meisje mee gezien wil worden. Met zijn stoere uitstraling en trendy jeanskleur maakt deze 26 inch kinderfiets zeker indruk op het schoolplein. De Spirit Cargo is uitgerust met een stevige voordrager waar je eventueel een handig kratje op kunt bevestigen. Zo kan je dochter of kleindochter al haar spulletjes veilig en gemakkelijk meenemen tijdens haar avonturen op de fiets. Deze meisjesfiets is ook nog eens praktisch en veilig. De verlichting is zowel aan de voor- als achterkant voorzien van batterijverlichting, zodat je dochter of kleindochter ook 's avonds goed zichtbaar is. Zo kunnen ze met een gerust hart op pad, zelfs als de zon al onder is gegaan. De Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch is de perfecte fiets voor elk meisje dat stijl, comfort en functionaliteit wil combineren. Laat haar stralen op deze trendy fiets en laat haar alle avonturen beleven die ze maar kan bedenken.

Veelgestelde vragen over Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch is een Transportfiets.

De framemaat van Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch is . De wielmaat is 26 Inch.

Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch is geschikt voor Meisjes met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Cargo Meisjesfiets Jeans 26 inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen