1. elektronica
  2. Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue

Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue

De Elektrische transportfiets Elite is een must-have voor iedere moderne vrouw die op zoek is naar comfort en gemak tijdens het fietsen. Met een frame van 57 cm en een prachtige jeansblauwe kleur is deze fiets niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Deze fiets is uitermate geschikt voor dagelijkse ritjes in de stad of voor langere fietstochten in de natuur. Dankzij de Shimano Nexus 7 naaf kun je altijd de juiste versnelling kiezen, ongeacht de situatie waarin je je bevindt. Met de handige LCD display kun je kiezen uit maar liefst 5 verschillende niveaus van elektrische ondersteuning, waardoor je altijd moeiteloos kunt fietsen. De geruisloze voorwielmotor zorgt ervoor dat je nauwelijks merkt dat je elektrische ondersteuning krijgt. Deze motor werkt op basis van jouw rotatie, waardoor je een perfecte combinatie van trapondersteuning en gemak ervaart. Daarnaast is de Elite voorzien van een V-brake aan de voorzijde en een Shimano Rollerbrake aan de achterzijde, waardoor je altijd veilig tot stilstand kunt komen. Maar dat is nog niet alles! Deze fiets is ook uitgerust met een handig remlicht, waardoor je nog beter zichtbaar bent in het verkeer en je altijd een extra veilig gevoel hebt. Kortom, de Elektrische transportfiets Elite is de ideale metgezel voor elke vrouw die graag in stijl en comfort fietst.

Veelgestelde vragen over Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue is een Transportfiets.

De framemaat van Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische transportfiets, dames, Elite, 57 cm, Nexus 7, 57 cm jeans blue kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen