1. elektronica
  2. Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu

Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28000 g

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu

De Villette L' Amant is een elektrische damesfiets die niet alleen solide en modern is, maar ook voorzien is van geavanceerde functies die uw fietservaring naar een hoger niveau tillen. Dankzij de krachtige achterwielmotor zult u moeiteloos door stad en land kunnen rijden, terwijl de 7 versnellingen derailleur u de mogelijkheid biedt om de fiets aan te passen aan uw gewenste snelheid en terrein. Wat deze fiets echt uniek maakt, is de geïntegreerde accu. In tegenstelling tot traditionele elektrische fietsen, waarbij de accu vaak zichtbaar en onhandig geplaatst is, is de accu van de Villette L' Amant elegant verborgen in het frame. Dit niet alleen zorgt voor een strak en gestroomlijnd ontwerp, maar het biedt ook bescherming tegen weersinvloeden en diefstal. Met een batterijcapaciteit van 13 Ah kunt u met de Villette L' Amant langere afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen van de accu. Of u nu naar uw werk fietst, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit door het park, deze elektrische damesfiets zal u altijd betrouwbaar en comfortabel vergezellen. Ervaar zelf het gemak en de stijl van de Villette L' Amant en ontdek een nieuwe manier om te genieten van het fietsen.

Veelgestelde vragen over Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu is een Stadsfiets.

De framemaat van Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28000 g en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette L' Amant, elektrische damesfiets, 7sp, 13 Ah, geïntegreerde accu kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen