1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah

Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah

De Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah is een uiterst stijlvolle fiets die speciaal is ontworpen voor vrouwen. Deze luxe e-bike is uitgerust met een kunstrieten mand op de voordrager, waardoor je gemakkelijk je spullen kunt meenemen tijdens je rit. De fiets is voorzien van een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf, waarmee je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Het LCD-display biedt 5 verschillende ondersteuningsstanden, zodat je de mate van ondersteuning kunt aanpassen aan jouw behoeften. Daarnaast beschikt de fiets over handige functies zoals Walk Assist, verlichting die werkt op de accu, een geveerde voorvork en een comfortabel gelzadel. De voorwielmotor van de fiets wordt aangedreven door een krachtige 13Ah of 15.6 Ah accu, waardoor je genoeg energie hebt voor al je dagelijkse ritten. Je kunt kiezen uit 3 moderne framekleuren, zodat je de fiets kunt personaliseren naar jouw smaak. Of je nu wilt flaneren, snel naar de stad wilt voor een kopje koffie, of een hele dag wilt touren door de bossen, met deze elektrische damesfiets is het allemaal mogelijk. Geniet van het gemak en het plezier van fietsen met de Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah!

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah is een Transportfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, met mand, White Motion 3.0, Nxs 7, 13Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen