1. elektronica
  2. Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano,

Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano,

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano, om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano,

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

26

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano,

De Myatu e-bike is een geweldige elektrische fiets die perfect is voor zowel dames als heren. Met zijn stijlvolle design en comfortabele rijervaring, is deze 26 inch city pedelec een ideale metgezel voor al uw dagelijkse avonturen. Of u nu naar het werk pendelt, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht in de stad, deze elektrische fiets biedt u de perfecte combinatie van gemak en plezier. Met een krachtige 12,5Ah accu kunt u moeiteloos langere afstanden afleggen zonder u zorgen te maken over het opladen. Dankzij de 6 versnellingen van Shimano kunt u eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen, zodat u altijd de juiste ondersteuning heeft. Of u nu een heuvel beklimt of snel wilt accelereren, deze e-bike staat altijd voor u klaar. Deze elektrische fiets is speciaal ontworpen voor personen met een lengte van 165-185 cm en heeft een maximale belasting van 130 kg. Of u nu lang of kort bent, deze e-bike biedt een comfortabele en ergonomische zitpositie, zodat u kunt genieten van een ontspannen en plezierige rit. Met de Myatu e-bike bent u klaar om de stad te verkennen en te genieten van de vrijheid en het gemak van elektrisch fietsen.

Veelgestelde vragen over Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano,

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano, is een Stadsfiets.

De framemaat van Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano, is 26. De wielmaat is 26 Inch.

Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano, heeft een Ketting als aandrijving met 6 versnellingen.

Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano, is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Myatu e-bike 26 inch city pedelec voor dames en heren, elektrische fiets met 12,5Ah accu, 6 versnellingen Shimano, kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen