1. elektronica
  2. Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue

Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue

De Vogue Elite 7 is een geweldige elektrische transportfiets speciaal ontworpen voor dames. Met een framemaat van 50 cm is deze fiets perfect geschikt voor vrouwen van verschillende lengtes. Maar het is niet alleen het design dat indruk maakt, deze fiets is ook voorzien van geavanceerde technologieën die zorgen voor een comfortabele en efficiënte rit. De Shimano Nexus 7 naaf is een hoogwaardig versnellingssysteem dat ervoor zorgt dat je altijd de juiste versnelling hebt, ongeacht de situatie. Met de LCD display kun je eenvoudig kiezen uit 5 verschillende niveaus van elektrische ondersteuning, zodat je altijd de perfecte balans tussen inspanning en gemak kunt vinden. De geruisloze voorwielmotor reageert op jouw rotatie, wat zorgt voor een soepele en natuurlijke trapondersteuning. Veiligheid is ook een belangrijk aspect van de Vogue Elite 7. Deze fiets is uitgerust met een V-brake aan de voorzijde en een Shimano Rollerbrake aan de achterzijde, wat zorgt voor betrouwbare en krachtige remprestaties. Daarnaast beschikt de fiets over een handig remlicht, waardoor je extra goed zichtbaar bent in het verkeer en je een veilig gevoel hebt tijdens het fietsen. Met zijn stijlvolle jeans blauwe kleur is de Vogue Elite 7 niet alleen een praktische fiets, maar ook een modieuze accessoire.

Veelgestelde vragen over Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue is een Transportfiets.

De framemaat van Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, jeans blue kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen