1. elektronica
  2. Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

0.0 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

De Eurofender spatlap is de perfecte toevoeging aan je spatborden! Met een breedte van 72 mm past deze spatlap op de meeste spatborden. Deze spatlap is niet alleen functioneel, maar voegt ook een stijlvolle touch toe aan je fiets. De Eurofender spatlap is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en weerbestendig is. Hierdoor kan hij langdurig gebruikt worden zonder dat hij aan kwaliteit verliest. De spatlap beschermt je spatborden effectief tegen opspattend water, modder en vuil, waardoor je fiets altijd schoon en beschermd blijft. Daarnaast is de Eurofender spatlap eenvoudig te monteren op de meeste spatborden. Je hebt geen ingewikkeld gereedschap nodig, waardoor je hem snel en gemakkelijk kunt bevestigen. Met zijn strakke design en neutrale kleur past de Eurofender spatlap perfect bij elke fietsstijl. Dus waar wacht je nog op? Bescherm je spatborden en voeg een vleugje stijl toe aan je fiets met de Eurofender spatlap!

Veelgestelde vragen over Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) is een Stadsfiets.

De framemaat van Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) is . De wielmaat is .

Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) heeft een als aandrijving met versnellingen.

Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 0.0 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spatbord spatlap Eurofender 72 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen