1. elektronica
  2. Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm

Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm

De Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm is een trendy fiets voor de moderne vrouw die graag in het oog springt. Deze fiets is perfect voor het doen van dagelijkse boodschappen. Dankzij het transportrek kun je gemakkelijk een rieten mand of krat bevestigen om je boodschappen mee te nemen. Maar deze fiets biedt meer dan alleen praktisch gemak. Met een stevig, oversized frame is de Antilope Dutch transportfiets sterk en duurzaam. De kettingkast is gemaakt van licht materiaal om ervoor te zorgen dat je kleding schoon en netjes blijft. Daarnaast is de fiets uitgerust met voor- en achterlicht op batterijen, zodat je veilig op pad kunt zonder een dynamo te gebruiken. Het extra luide bel zorgt ervoor dat je goed hoorbaar bent in het verkeer. De tweebeenstandaard biedt stabiliteit en het degelijke slot zorgt ervoor dat je fiets veilig op slot kan worden gezet. De voordrager is ideaal voor het vervoeren van boodschappen of andere spullen. De Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn matzwarte kleur en strakke design is deze fiets een echte blikvanger. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon een ritje maakt, met deze transportfiets wordt fietsen echt leuk!

Veelgestelde vragen over Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm is een Transportfiets.

De framemaat van Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm heeft een als aandrijving met versnellingen.

Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Antilope Dutch Transportfiets 28 Inch Mat 50cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen