1. elektronica
  2. Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd

Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd

De Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets is een veelzijdige en betrouwbare fiets die perfect is voor dagelijks gebruik. Met zijn strakke design en hoogwaardige afwerking is deze fiets ideaal voor zowel woon-werkverkeer als ontspannen fietstochten. De ruime voordrager van de transportfiets biedt voldoende plaats voor een mand of krat, waardoor u moeiteloos uw dagelijkse boodschappen kunt vervoeren. De Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets wordt aangedreven door een krachtige 250 watt borstelloze motor die zich in het voorwiel bevindt. Met vijf verschillende ondersteuningsstanden kunt u genieten van een soepele en comfortabele rit. Dankzij de afneembare 36 V/14,5 Ah accu kunt u lange fietstochten maken tot wel 130 kilometer. Het elektrische systeem is eenvoudig te bedienen via een LCD display dat naast het handvat is gemonteerd, waardoor u altijd volledige controle heeft over de ondersteuning en verlichting. De Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets is uitgerust met een onderhoudsvrij Shimano Nexus schakelsysteem met 3 naafversnellingen, waardoor u altijd de gewenste versnelling kunt selecteren, ongeacht uw snelheid. De gesloten kettingkast minimaliseert de onderhoudskosten en het V-brake remsysteem met terugtraprem zorgt voor optimale veiligheid tijdens het fietsen. Met de uitstekende LCD.

Veelgestelde vragen over Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd is een Transportfiets.

De framemaat van Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avon Cargo Plus N3 Elektrische Transportfiets Mat 28 Inch Gratis Rijklaar Bezorgd kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen