1. elektronica
  2. Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen

Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen

Type fiets

Omafiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

19 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen

De Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener met een zadelstand van 48 cm is de perfecte fiets voor stoere jongens die veiligheid en comfort hoog in het vaandel hebben staan. Deze fiets is uitgerust met zowel een handrem als een terugtraprem, waardoor je altijd de volledige controle hebt over je snelheid. Bovendien beschikt de fiets over een hockey type kettingkast, die niet alleen zorgt voor een stoere uitstraling, maar ook de ketting beschermt. Om ervoor te zorgen dat je altijd goed zichtbaar bent, is de fiets voorzien van verlichting op batterijen aan de voor- en achterkant. Daarnaast is er een leuke bel aanwezig, waarmee je gemakkelijk de aandacht kunt trekken. Het comfort is ook zeker niet vergeten bij deze fiets. Zo is er een handige voordrager aanwezig waar je bijvoorbeeld je schooltas op kunt plaatsen. Daarnaast zorgt de standaard ervoor dat je fiets netjes blijft staan wanneer je deze even parkeert. Voor extra veiligheid is er een stevig slot aanwezig, zodat je fiets altijd goed beveiligd is. Deze grijze Volare fiets is voorzien van 3 versnellingen van Shimano, waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar, zodat je de fiets altijd kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien heeft deze fiets een extra laag frame, waardoor deze al geschikt is voor jongens vanaf 12 jaar. Kort.

Veelgestelde vragen over Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen is een Omafiets.

De framemaat van Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 19 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 48 cm lage zadelstand- 3 versnellingen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen