1. elektronica
  2. Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw

Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

18 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

2 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw

Stap op de Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw en laat je avontuurlijke geest de vrije loop! Deze stoere kinderfiets is perfect voor jonge avonturiers die dol zijn op het verkennen van de wereld om hen heen. Met een stevig stalen frame en afneembare zijwieltjes biedt deze fiets optimale stabiliteit en ondersteuning tijdens het rijden. Of je nu naar school, het park of naar vriendjes en vriendinnetjes gaat, de Supersuper Cooper Kinderfiets is altijd klaar voor actie. Dankzij de handige voor- en achterdrager kun je gemakkelijk je favoriete speelgoed, schooltas of snacks meenemen tijdens je reis. De donkerblauwe kleur geeft de fiets een trendy uitstraling en zal zeker de aandacht trekken waar je ook naartoe gaat. Met deze fiets is de wereld jouw speeltuin. Dus draai de trappers in het rond, voel de wind door je haren en ontdek nieuwe avonturen. Waar scheur jij morgen naartoe?

Veelgestelde vragen over Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw is een Transportfiets.

De framemaat van Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw is . De wielmaat is 18 Inch.

Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 2 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Cooper Kinderfiets 18 inch Donkerblauw kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen