1. elektronica
  2. Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM

Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM

De Spirit Transporter is niet zomaar een transportfiets, het is een echt statement. Met zijn stoere en robuuste uitstraling trekt deze fiets zeker de aandacht op straat. Maar naast zijn opvallende looks biedt de Spirit Transporter ook praktische eigenschappen die het fietsen een stuk gemakkelijker maken. Deze damesfiets is uitgerust met een handige voordrager, waardoor je al je bagage moeiteloos kunt meenemen. Of het nu gaat om je boodschappen, je handtas of zelfs een kleine hond, deze fiets biedt genoeg ruimte en stabiliteit om alles veilig te vervoeren. Maar dat is nog niet alles. De Spirit Transporter is ook voorzien van 6 versnellingen, waardoor je altijd de juiste snelheid kunt kiezen voor elke situatie. Of je nu een heuvel op fietst of juist lekker wilt cruisen langs het strand, met deze fiets gaat het allemaal moeiteloos. Maar er is nog een extraatje dat deze fiets echt uniek maakt: een dubbele standaard en een stuurveer. Hierdoor kun je de fiets gemakkelijk parkeren zonder dat hij omvalt en geniet je van een extra comfortabele rit. Of je nu onderweg bent naar je werk, een gezellige picknick in het park hebt gepland of gewoon een ontspannen fietstocht wilt maken, met de Spirit Transporter ben je altijd klaar voor avontuur.

Veelgestelde vragen over Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM is een Transportfiets.

De framemaat van Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans 50CM kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen