1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige

Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige

Deze elektrische damesfiets van Rosendaal is de perfecte metgezel voor stijlvolle en comfortabele ritjes. Met zijn krachtige voorwielmotor, 15,6 Ah accu en Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf zorgt deze fiets voor moeiteloos fietsplezier. Het gesloten kettingkast en het handige transportrek maken deze fiets ook nog eens praktisch in gebruik. Het LCD scherm op het stuur geeft je duidelijk inzicht in je snelheid, afgelegde afstand en de gekozen ondersteuningsstand. Hierdoor kun je optimaal genieten van je rit en de elektrische ondersteuning perfect afstellen. Het solide aluminium damesframe zorgt voor een stabiele fietstocht, terwijl het comfortabele zadel en de handvatten ervoor zorgen dat je urenlang kunt fietsen zonder last te krijgen van ongemak. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de verlichting, want deze werkt op de accu. Zo ben je altijd goed zichtbaar, zelfs in het donker. Met de V-brakes aan de voor- en achterkant, samen met de terugtraprem, heb je altijd voldoende remkracht, zelfs wanneer je fiets volgeladen is. Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met deze elektrische damesfiets van Rosendaal.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige is een Transportfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 15,6Ah, beige kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen