1. elektronica
  2. Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze

Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

18 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

17.16 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze is een Transportfiets.

De framemaat van Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze is . De wielmaat is 18 Inch.

Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 17.16 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Cooper Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen