1. elektronica
  2. Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart

Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Riem

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

1000 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart

De Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets voor dames is een absolute topper op het gebied van moderne e-bikes. Deze fiets is uitgerust met hoogwaardige onderdelen die zorgen voor een professionele en comfortabele rijervaring. De krachtige Bafang M420 middenmotor zorgt voor soepele ondersteuning tijdens het fietsen, terwijl de Shimano Nexus 8 naafversnelling zorgt voor een moeiteloze schakelervaring. Een uniek kenmerk van deze fiets is de Gates CDX fietsbelt, die garant staat voor een langere levensduur en een soepelere rit. Daarnaast zorgen de hydraulische schijfremmen voor optimale remprestaties, zelfs onder natte omstandigheden. Met de energierijke accu van 594Wh kun je moeiteloos lange afstanden afleggen, zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. Naast de indrukwekkende specificaties is de Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets ook een lust voor het oog. Met zijn matzwarte framekleur en subtiele rode details heeft deze fiets een stoer en eigentijds uiterlijk. Of je nu naar je werk fietst of een ontspannen rit in het weekend maakt, met deze 28 inch damesfiets met een framemaat van 54 centimeter ben je altijd stijlvol onderweg.

Veelgestelde vragen over Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart is een Stadsfiets.

De framemaat van Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart heeft een Riem als aandrijving met 8 versnellingen.

Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 1000 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon E-Pro Elektrische Stadsfiets Dames 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische schijfrem Matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen