1. elektronica
  2. Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm

Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm

De Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm is de perfecte fiets voor de moderne en stijlvolle vrouw die graag opvalt. Met zijn opvallende design en handige functies is deze fiets ideaal voor het doen van dagelijkse boodschappen. U kunt eenvoudig een rieten mand of een krat op het transportrek monteren, waardoor het meenemen van boodschappen een fluitje van een cent wordt. Deze transportfiets is uitgerust met 3 versnellingen, waardoor u moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weerstand kiezen, of u nu op vlak terrein fietst of een heuvel op gaat. Daarnaast heeft de fiets een stevige tweebeenstandaard, waardoor u hem altijd gemakkelijk kunt parkeren. Ook is de fiets voorzien van een degelijk slot, zodat u hem veilig kunt achterlaten. Met de extra luide ding dong bel kunt u altijd en overal uw aanwezigheid aankondigen. Of u nu door drukke straten fietst of rustige paden verkent, met deze fiets bent u altijd goed zichtbaar en hoorbaar. Kortom, de Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm combineert stijl, functionaliteit en gemak in één prachtige fiets.

Veelgestelde vragen over Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm is een Transportfiets.

De framemaat van Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Mat 57cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen