1. elektronica
  2. Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black

Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

44

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg en meer

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black

Deze elektrische vouwfiets is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtpatser op de weg. Met zijn stoere design en matzwarte kleur maak je gegarandeerd indruk. Maar deze fiets biedt meer dan alleen looks. Met een geïntegreerde 10 Ah accu en een krachtige achterwielmotor met 45 Nm trekkracht, is geen enkel terrein te zwaar voor deze allroad fatbike. Met de Shimano 7 versnellingen derailleur schakel je moeiteloos tussen verschillende weerstanden, terwijl het LCD display je altijd op de hoogte houdt van je snelheid en batterijniveau. Dankzij de comfortabel geveerde voorvork en achterbrug geniet je van een soepele rit, zelfs op ruig terrein. Het sportieve zadel en verstelbare stuur zorgen voor optimaal comfort, zodat je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Of je nu een strandliefhebber bent die graag over het zand scheurt, of een stijlvolle forens die in strak pak naar het werk wil fietsen, deze elektrische vouwfiets is de perfecte metgezel. Met zijn compacte formaat en vouwfunctie kun je hem eenvoudig meenemen in de trein of opbergen in de kofferbak van je auto. Waar je ook naartoe gaat, met deze elektrische vouwfiets kom je altijd stijlvol en snel op je bestemming aan.

Veelgestelde vragen over Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black is een Vouwfiets.

De framemaat van Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black is 44. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en meer en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, matt black kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen