1. elektronica
  2. Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu

Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

30

Wielmaat

14 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu

De Bohlt R140 is niet zomaar een elektrische vouwfiets, maar een stoere en krachtige metgezel voor onderweg. Met zijn aluminium frame is deze fiets niet alleen lichtgewicht, maar ook duurzaam en stijlvol. De R140 is uitgerust met schijfremmen, waardoor je altijd veilig en snel kunt remmen, zelfs bij hoge snelheden. Wat deze elektrische vouwfiets echt bijzonder maakt, is de krachtige 36 volt, 250 Watt elektrische motor van LG. Hiermee kun je moeiteloos lange afstanden afleggen en heuvels beklimmen, zonder al te veel inspanning. Met een volledig opgeladen LG accu kun je tot wel 70 kilometer rijden, waardoor je zonder zorgen op pad kunt gaan. En het beste van alles is dat je de R140 eenvoudig kunt opvouwen en meenemen, waar je maar wilt. Of je nu de trein neemt, op vakantie gaat of gewoon weinig opbergruimte hebt, deze elektrische vouwfiets past altijd in je leven. Dus ga op avontuur met de Bohlt R140 en geniet van het gemak en de vrijheid die deze fiets biedt.

Veelgestelde vragen over Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu is een Vouwfiets.

De framemaat van Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu is 30. De wielmaat is 14 Inch.

Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen.

Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bohlt R140 Elektrische fiets Elektrische vouwfiets Aluminium Schijfremmen LG accu kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen