1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

49

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey

De Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey, is een uitstekende keuze voor vrouwen die regelmatig gebruik willen maken van een e-bike. Dit model is voorzien van een stevig en licht aluminium frame, waardoor de fiets stabiel en comfortabel is. De verende voorvork en zadelpen zorgen voor een extra dosis comfort tijdens het rijden. Deze elektrische damesfiets is uitgerust met een onderhoudsvriendelijke voorwielmotor, die relatief voordelig en eenvoudig in gebruik is. Daarnaast beschikt de fiets over een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf, waardoor je soepel kunt schakelen en op een zeer prettige manier kunt fietsen. Met een actieradius van maar liefst ruim 100 kilometer is deze fiets ook uitermate geschikt voor ritten buiten de stad. De Elektrische damesfiets Basic combineert functionaliteit met stijl. De matte grijze kleur geeft de fiets een moderne uitstraling, terwijl het elegante ontwerp ervoor zorgt dat je altijd in stijl op pad gaat. Of je nu boodschappen wilt doen, naar je werk wilt fietsen of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, deze e-bike biedt je de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey is 49. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, matt grey kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen