1. elektronica
  2. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze

Type fiets

Transportfiets | Urban fiets

Framemaat

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

11.4 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze

Hoi daar! Maak kennis met de Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch in de kleuren mint en roze. Deze prachtige fiets is speciaal ontworpen voor de kleine avontuurlijke meiden die klaar zijn om de wereld te verkennen. Met deze fiets kun je al je spulletjes gemakkelijk meenemen op de voor- of achterdrager. En maak je geen zorgen, de zijwieltjes die bij de fiets worden geleverd, zorgen voor extra stabiliteit. Zo kun je comfortabel en veilig rondrijden in je eigen buurt. Maar deze fiets is niet alleen perfect voor je dagelijkse avonturen in de buurt. Je kunt ook samen met mama of papa naar de stad of naar school fietsen. De Lola maakt elk ritje een echt avontuur! Klaar om op pad te gaan? Stap op de Lola en ontdek de wereld om je heen. Met deze fiets wordt elk ritje een spannend avontuur waar je nog lang van zult genieten. Dus waar wacht je nog op? Haal de Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze nu in huis en beleef de leukste fietsavonturen!

Veelgestelde vragen over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze is een Transportfiets | Urban fiets.

De framemaat van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze is . De wielmaat is 16 Inch.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 11.4 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Mint/Roze kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen