1. elektronica
  2. Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets

Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets

Type fiets

Fixie

Framemaat

1

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

7500 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets

Met de Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets kun je nu gemakkelijk je fiets op de perfecte werkhoogte zetten, zodat je comfortabel aan je fiets kunt werken! Of je nu een ervaren monteur bent of gewoon graag zelf aan je fiets sleutelt, deze fietsenstandaard is een onmisbaar gereedschap voor elke fietsliefhebber. Deze montagestandaard is ontworpen met het oog op stabiliteit en gebruiksgemak. Het robuuste frame zorgt ervoor dat je fiets stevig staat, terwijl de verstelbare hoogte je in staat stelt om de ideale werkhoogte te vinden. Je hoeft niet langer ongemakkelijk gebukt over je fiets te hangen, want met deze werkstandaard kun je je handen vrij bewegen en je volledig concentreren op de reparaties of onderhoudswerkzaamheden die je wilt uitvoeren. De Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets is geschikt voor alle soorten fietsen, van mountainbikes tot racefietsen en stadsfietsen. Het compacte en draagbare ontwerp maakt het eenvoudig om de standaard op te bergen of mee te nemen naar de plek waar je wilt werken. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je werkplek met deze handige fietsenstandaard en geniet van het gemak en comfort bij het onderhouden en repareren van je geliefde fiets!

Veelgestelde vragen over Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets is een Fixie.

De framemaat van Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets is 1. De wielmaat is .

Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets heeft een als aandrijving met versnellingen.

Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 7500 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Dyto Fiets Werkstandaard Montagestandaard Fiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen